POXY Vloerverwarming

Vloerverwarming in de ideale combinatie met de Poxy grindvloer, marmervloer, gietvloer en industrielookvloer.

De vraag naar vloerverwarming is groeiende. De vele voordelen die vloerverwarming biedt t.o.v. verwarming via radiatoren is doorslaggevend. Vloerverwarming geeft de meest gelijkmatige en behaaglijke warmte. De ideale ruimtetemperatuur is één tot twee graden Celsius lager dan bij andere verwarmingssystemen. Een graad lager vermindert het energieverbruik al met 5 tot 6 procent.

Vloerverwarming is geschikt als bijverwarming maar wordt ook veelvuldig toegepast als hoofdverwarming. Het is ruimtebesparend en esthetischer door het ontbreken van ontsierende leidingen en verwarmingselementen.

POXY kan de voor u geschikte vloerverwarming in combinatie met de Poxy vloer leveren. 
Vloerverwarming kan worden toegepast in nieuwbouw en bestaande bouw. Afhankelijk van uw wensen en de bestaande situatie kiezen we de meest geschikte installatiemethode. Wij leveren tevens de ideale vloeren voor toepassing op vloerverwarming. Door de geringe laagdikte van de vloeren is het warmteverlies nihil. De Poxy grindvloer heeft een laagdikte van 8 mm; de Poxy marmervloer heeft een laagdikte van 9 mm; de Poxy industrielookvloer is 5 mm dik en de Poxy gietvloer is maar 2-3 mm dik.

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap