Poxy vloeren in de buurt van Moordrecht in strakke, stoere en tijdloze varianten

Poxy vloeren in de buurt van Moordrecht in strakke, stoere en tijdloze variantenPoxy vloeren kopen bij een specialist in de buurt van Moordrecht? Wilt u graag een grindvloer, bedrijfsvloer of gietvloer? Wat uw wens ook is, voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame vloeren moet u beslist bij Poxy Vloeren in de buurt van Moordrecht zijn. Of het nu gaat om vloeren voor nieuwbouwwoningen of voor verbouw, wij leveren dit graag voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Vloeren vormen een belangrijk onderdeel van een woning. Ze zijn sfeerbepalend en zorgen voor een bepaalde uitstraling. Voor iedere wens hebben wij tijdloze Poxy vloeren met speciale effecten. Het assortiment van Poxy Vloeren bestaat uit:

Om een indruk te krijgen van ons assortiment nodigen wij u uit op onze website.

Poxy bedrijfsvloeren

Speciaal voor bedrijven in Moordrecht en omgeving leveren wij Poxy bedrijfsvloeren. De speciale Poxy bedrijfsvloeren vormen dé basis voor elk kantoor, magazijn of loods. Dit komt door de diverse voordelen. Zo staan deze vloeren bekend om de slijt- en stootvastheid, makkelijk te reinigen en de hoge weerstand tegen chemische en mechanische belasting. Door de variatie kunnen deze Poxy vloeren in verschillende kleuren en soorten geleverd worden. Indien wenselijk mét antislip.

Poxy vloeren voor concurrerende prijzen

Poxy levert vloeren voor zeer concurrerende prijzen. Mede door deze combinatie met kwaliteit zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Moordrecht en omgeving. Ook zorgen wij voor goede nazorg. Wilt u snel weer gebruik maken van de ruimte waar de vloer in wordt gelegd? Poxy bedrijfsvloeren kunnen al na enige dagen na de aanleg gebruikt worden en zijn volledig belastbaar. Benieuwd naar de soorten Poxy bedrijfsvloeren? Kom dan bij ons langs in de buurt van Moordrecht.

Laat uw reactie achter

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap