Marmertapijt en andere vloeren bij Poxy Vloeren in de buurt van Dordrecht

Marmertapijt en andere vloeren bij Poxy Vloeren in de buurt van DordrechtMarmertapijt in uw kantoor of woning in de buurt van Dordrecht? Kies voor deze nieuwe woonbasis van Poxy Vloeren Rotterdam en kom bij ons langs. Als specialist in vloeren leveren wij uitsluitend het beste aan onze klanten. Graag onderscheiden wij ons in een goede prijs kwaliteit verhouding en service. Mede hierdoor hebben wij een bekende naam op weten te bouwen binnen de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Wilt u een nieuwe marmertapijt vloer? Gratis advies? Kom dan langs in de buurt van Dordrecht. Wij bieden u graag een prachtige vloer aan waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Marmertapijt in natuurlijke tinten

Poxy heeft een nieuwe woonbasic weten te ontwikkelen, namelijk marmertapijt. Deze prachtige vloer gemaakt van marmersteentjes hebben wij inmiddels bij vele klanten in Dordrecht en omgeving gelegd. Door de mooie zachte tinten passen deze perfect in ieder interieur. Naast de mooie uitstraling kiezen onze klanten in de buurt van Dordrecht voor marmertapijt door de eigenschappen zoals naadloos, onderhoudsarm, duurzaam en waterdicht. Door de onverslijtbare eigenschappen gaat deze vloer jarenlang mee. 

Marmertapijt met een beschermingslaag

Om marmertapijt optimaal te kunnen beschermen lakken wij deze vloer af met zijdeglans. Dit zorgt voor:

  • Bescherming
  • Minder krassen
  • Duurzaamheid
  • Gemak in onderhoud

Ook kunnen de marmersteentjes in marmertapijt gecombineerd worden met andere materialen. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Kom gerust bij ons langs in de buurt van Dordrecht. Hier vindt u verschillende vloeren en stijlen, van landelijk tot klassiek en modern. 

Laat uw reactie achter

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap