Kunststof vloer in de buurt van Moordrecht die waterbestendig, warm en geluiddempend is 

Kunststof vloer in de buurt van Moordrecht die waterbestendig, warm en geluiddempend is Een kunststof vloer die waterbestendig, warm en geluiddempend is? Kom dan langs bij vloerenspecialist Poxy Vloeren Rotterdam in de buurt van Moordrecht en bekijk de verschillende mogelijkheden. Poxy Vloeren Rotterdam is het adres in de buurt van Moordrecht als u een vloer wilt kopen. Wij bieden een uitgebreid assortiment, een goede prijs kwaliteitverhouding en nauwkeurige kwalitatieve nazorg. Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, als u een kunststof vloer wilt kopen moet u bij ons zijn. Ons team bestaat uit specialisten die u graag advies geven bij het kopen van een vloer. Vervolgens kunnen wij een kunststof vloer komen leggen in Moordrecht en daarbuiten.

Kunststof gebonden Poxy bedrijfsvloer in de buurt van Moordrecht

Een bedrijfsvloer moet aan bepaalde eisen voldoen. Wij weten dat als vloerspecialist in de buurt van Moordrecht als geen ander. Zo moet een kunststof bedrijfsvloer de volgende kenmerken hebben:

  • Sterk
  • Duurzaam
  • Bestand tegen zware belasting
  • Stootvast
  • Antislip

Als u bij ons een kunststof vloer kiest in de buurt van Moordrecht bent u er zeker van dat deze aan de gestelde eisen voldoet. POXY bundelt de toepassing van de kunststofgebonden bedrijfsvloeren met het leveren en aanbrengen van hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit in toepassing en kostenefficiency als totaalpakket binnen de projectmarkt.

Onderhoud van een kunststof vloer

Als u kiest voor een kunststof vloer van Poxy in de buurt van Moordrecht bent u er zeker van dat het onderhoud van deze vloer weinig tijd en energie vergt. Stofzuigen is voldoende om de vloer schoon te houden. Indien er vlekken aanwezig zijn is warm water voldoende. Afhankelijk van het (intensieve) gebruik adviseren wij de Poxy grindvloer 1 a 2 keer per jaar grondig te reinigen door middels van schrobben met een vetvrij reinigingsmiddel. Het vuile sop dient hierna opgezogen te worden. Wilt u daar advies in? Ook dat geven wij u graag. Voor het kopen, laten leggen en onderhouden van een kunststof vloer moet u bij Poxy Vloeren in de buurt van Moordrecht zijn. 

Laat uw reactie achter

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap