Kunststof vloer voor uw woning of bedrijf? Wij leveren het! 

Kunststof vloer voor uw woning of bedrijf? Wij leveren het! Kunststof vloer met een industriële uitstraling? Bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw woning? Laat u dan adviseren door het team specialisten van Poxy Vloeren Rotterdam. Poxy Vloeren Rotterdam heeft een uitgebreid assortiment met verschillende vloeren voor bedrijven en particulieren. Zo hebben wij:

Deze kunnen allemaal door ons team specialisten op locatie gelegd worden in de door u gewenste kleur en structuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan bij ons langs. 

Kunststof vloeren en bedrijfsvloeren

Wilt u kunststof vloeren of bedrijfsvloeren kopen? Voor beide kunt u bij ons terecht. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige vloeren die de basis vormen voor elke woning of elk bedrijf. De zeer gunstige prijs/prestatieverhouding en de gegarandeerde kwalitatieve nazorg zijn aspecten die POXY hoog in het vaandel draagt. Daarnaast bieden wij een snelle ingebruikname van de kunststof gebonden bedrijfsvloeren. Al na enige dagen zijn onze vloeren volledig belastbaar. Meer weten over vloeren? Een kunststof vloer laten leggen? Wij zijn beslist het aangewezen adres.

Maak a.u.b. uw keuze:

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap