Industriële look vloeren leverbaar in de buurt van Heerjansdam in de door u gewenste kleur

Industriële look vloeren leverbaar in de buurt van Heerjansdam in de door u gewenste kleurEen vloer nodig om een industriële look in uw woning in de buurt van Heerjansdam te kunnen creëren? Houdt u van een moderne uitstraling en wilt u graag een passende vloer met een industriële look? Bekijk dan de soorten vloeren van Poxy Vloeren Rotterdam. Wij leveren verschillende soorten vloeren die perfect aansluiten bij deze wensen. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand, met een geschikte vloer creëren wij de gewenste industriële look. Door de toepassingen en structuur leveren wij een vloer die strak en compact oogt in de door u gewenste kleur.

Kleuren met een industriële look

Niet alleen de soort vloer is bepalend om een industriële look te creëren. Ook de kleur van een vloer is van belang. De Poxy industrielook is standaard leverbaar in alle effen, neutrale betonkleuren, de trend van dit moment. Daarnaast kan deze vloer ook in andere kleuren gekozen worden zoals:

  • Oranje
  • Geel
  • Rood
  • Grijs
  • Zwart

Graag komen wij langs in de buurt van Heerjansdam en omgeving voor advies. Voor veel klanten in Heerjansdam en omgeving hebben wij dan ook prachtige vloeren gelegd met de gewenste industriële look.

Poxy vloer met industriële look

De Poxy vloer met industriële look leveren wij in Heerjansdam en daarbuiten. Waar u ook wenst, in de slaapkamer of woonkamer, wij zorgen voor een perfect gelegde vloer. Als u kiest voor een vloer van Poxy Vloeren Rotterdam in de buurt van Heerjansdam kiest u voor praktisch woongenot. De vloeren zijn uiterst slijtvast, waterdicht, eenvoudig in onderhoud en volledig naadloos.

Laat uw reactie achter

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap