Industriële look met een passende vloer van Poxy Vloeren Rotterdam

Industriële look met een passende vloer van Poxy Vloeren RotterdamIndustriële look in uw woning creëren? Zoekt u de perfecte vloer met een Industriële look? Dan nodigt Poxy Vloeren Rotterdam u graag uit in de winkel. Poxy Vloeren Rotterdam is namelijk het adres van de omgeving waar u een grote collectie verschillende soorten vloeren kunt bekijken en kopen. Door onze unieke collectie, kwaliteit en service onderscheiden wij ons van de rest. Voor klanten die durven te kiezen voor een eigenzinnig en stoer interieur hebben wij speciale vloeren met een industriële look. Deze vloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren en kunnen overal in uw woning of kantoor worden toegepast. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken of badkamer, wij bieden een passende vloer.

Vloeren met een industriële look

Poxy Vloeren beschikt over een assortiment vloeren met een industriële look. Deze vloeren staan synoniem voor authentieke afwerking van onderscheidende structuur. Ze ogen compact en strak door de samenstelling van fijn zandachtig materiaal met epoxyhars. Zoekt u een strakke vloer met een industriële look? Kom dan bij ons langs. Bij ons kunt u kiezen uit:

  • Grindvloeren
  • Marmertapijt
  • Gietvloeren
  • Bedrijfsvloeren
  • Ondervloeren

De vloeren met een industriële look zijn strak vormgegeven. Bent u benieuwd of dit aansluit bij uw wensen en woning? Wij geven u graag advies over de best passende vloeren. Wij hebben een breed scala aan vloersystemen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Maak a.u.b. uw keuze:

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap