Grindvloeren van Poxy Vloeren in de buurt van Oud-Beijerland als toevoeging voor uw woning of bedrijfspand

Grindvloeren van Poxy Vloeren in de buurt van Oud-Beijerland als toevoeging voor uw woning of bedrijfspandGrindvloeren die geheel aangepast kunnen worden aan uw wensen? Grindvloeren specialist in de buurt van Oud-Beijerland? Dan moet u beslist bij Poxy Vloeren Rotterdam zijn. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het leveren van verschillende kwalitatief hoogwaardige vloeren. Specifiek voor grindvloeren ontwerpen de Poxy ontwerpers regelmatig nieuwe soorten die passen bij iedere woonstijl. Hierbij kunt u denken aan zilver en brons tinten voor aan aparte sprankelende basis, romige pasteltinten voor een romantische sfeer en trendy antraciettinten. Ook bieden wij de mogelijkheid om grindvloeren zelf te ontwerpen. Bent u creatief en wilt u uw droomvloer ontwerpen? Kom dan bij ons langs in de buurt van Oud-Beijerland. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Voordelen van grindvloeren in de buurt van Oud-Beijerland

Grindvloeren van Poxy Vloeren in de buurt van Oud-Beijerland zijn erg populair. Dit komt niet alleen door de uitstraling maar ook door de vele voordelen. Zo kunnen ze naadloos door het hele huis aangebracht worden. Ook zijn de grindvloeren gemakkelijk te reinigen. Regelmatig stofzuigen is voldoende om de vloer schoon te houden. Last van vlekken? Met warm water en reinigingsmiddel ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Nog een voordeel van grindvloeren is dat deze veilig zijn. Door de stroeve structuur wordt het risico op uitglijden beperkt. Daarom worden deze vloeren ook veel gekozen en gebruikt in bedrijfspanden.

Energiebesparende grindvloeren

De grindvloeren van Poxy Vloeren in de buurt van Oud-Beijerland worden ook wel gezien als energiebesparende vloeren. Dit komt omdat grindvloeren warmte in de omgeving vasthouden. Grindvloeren zijn tevens geschikt voor vloerverwarming. Hierdoor zorgen ze voor een comfortabel gevoel in woningen en kantoren. Daarnaast zijn grindvloeren:

  • Goed te repareren
  • Geschikt voor allergie
  • Naadloos
  • Veilig
  • Mooi
  • Leverbaar in diverse soorten

Benieuwd welke grindvloeren aansluiten bij uw wensen? Kom dan bij ons langs in de buurt van Oud-Beijerland. Wij helpen u graag

Laat uw reactie achter

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap