Gietvloeren van Poxy Vloeren Rotterdam zijn een ware toevoeging voor uw interieur

Gietvloeren van Poxy Vloeren Rotterdam zijn een ware toevoeging voor uw interieurTrendy en kwalitatief hoogwaardige gietvloeren kopen? Benieuwd welk bedrijf in uw wensen kan voorzien? Kom voor gietvloeren naar Poxy Vloeren Rotterdam, dé vloerenspecialist van de omgeving. Al vele jaren staan wij bekend in Rotterdam en omgeving als hét adres waar u moet zijn voor verschillende Poxy vloeren, waaronder de bekende gietvloeren. Als u kiest voor één van onze gietvloeren in uw woning laat u uw interieur nog meer tot zijn recht komen. Gietvloeren zijn een ware toevoeging voor uw interieur. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook een lust voor het oog. De vloer kan naadloos worden gelegd waardoor er een enorm gevoel van ruimte ontstaat. Dat wilt u toch ook?

Trendy en eigenzinnige gietvloeren

De Poxy gietvloeren worden ook wel gezien als trendy en eigenzinnige vloeren die toepasbaar zijn voor elk interieur. Afhankelijk van de wensen van de klant kan er gekozen worden voor een gematteerde strakke basisvloer of een opvallende glanzende vloer. Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat de ondervloer voldoet aan een aantal eisen:

  • Vlak
  • Glad
  • Droog
  • Vormvast

Mogelijkheden met gietvloeren

Gietvloeren bieden veel keuzemogelijk in kleurcombinaties. Hierdoor passen deze vloeren vrijwel bij iedere woonstijl. Of het nu gaat om strak en modern of landelijk, onze gietvloeren sluiten hierbij aan. Zoekt u een perfecte match bij uw interieur? Laat u dan nu adviseren door het team van Poxy Vloeren Rotterdam. Ons team heeft veel ervaring in gietvloeren en voorziet u graag in uw wensen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap