Betonlook vloer in Heerjansdam verkrijgbaar bij Poxy Vloeren

Betonlook vloer in de buurt van Heerjansdam verkrijgbaar bij Poxy VloerenBetonlook vloer ontwerpen? Woont of werkt u in de buurt van Heerjansdam en wenst u een passende betonlook vloer? Dan moet u beslist bij Poxy Vloeren Rotterdam zijn. Poxy Vloeren Rotterdam houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen, leveren en leggen van verschillende soorten vloeren voor bedrijven en particulieren. Graag nodigen wij u uit in de buurt van Heerjansdam om u kennis te laten maken met onze gietvloeren. Wij geven u hier advies en laten u de verschillende soorten zien. Daarnaast kunt u met ons uw vloerwensen bespreken om zo tot de beste vloeroplossing te kunnen komen. Wilt u een strakke betonlook vloer? Of liever een speelse betonlook vloer? Bij ons kan het allemaal!

Kenmerken betonlook vloer in Heerjansdam

Als u een strakke vloer wilt met een industriële look is een betonlook vloer van Poxy Vloeren in de buurt van Heerjansdam beslist wat u zoekt. Deze vloer lijkt op beton maar heeft de voordelige eigenschappen van gietvloeren op het gebied van gebruiksgemak en comfort. Daarnaast zijn deze vloeren:

  • Naadloos
  • Strak
  • Slijtvast
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Waterdicht

Naast de praktische kwaliteiten zijn deze betonlook vloeren een lust voor het oog. 

Keuze voor een betonlook vloer

Als u bij ons in de buurt van Heerjansdam een betonlook vloer wilt kopen kunt u kiezen uit verschillende soorten en kleuren. De grijze gietvloeren komen het meest overeen met beton. Naast grijs zijn er nog vele andere kleuren beschikbaar die de vloer levendig kunnen maken. Indien wenselijk kunt u zelfs bij ons in de buurt van Heerjansdam uw eigen vloer ontwerpen. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Laat uw reactie achter

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap