POXY Onderhoud

Het onderhoud van een Poxy vloer vergt weinig tijd en energie, een uitermate prettige bijkomstigheid. Het dageljiks onderhoud is minimaal. De meest aangewezen reinigingsmethode is simpelweg stofzuigen. Ook het verwijderen van bijvoorbeeld koffievlekken en limonadevlekken laat geen blijvende herinnering na. Op een grindvloer is het een kwestie van bevochtigen met warm water, borstelen en opdeppen. Uw grindvloer blijft zo mooi en vlekkeloos als daarvoor.

Afhankelijk van het (intensieve) gebruik adviseren wij de Poxy grindvloer 1 a 2 keer per jaar grondig te reinigen door middels van schrobben met een vetvrij reinigingsmiddel. Het vuile sop dient hierna opgezogen te worden.

Bent u niet in de gelegenheid deze grote schoonmaakbeurt uit te voeren of vindt u het sowieso plezierig dit karwei uit te besteden? Dat kan. Vanaf heden is het mogelijk de grote schoonmaakbeurt door Poxy Vloeren te laten uitvoeren.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor grondige reiniging van uw al dan niet verzegelde grindvloer kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Tel: 078-8421595.

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap