Marmertapijt

Marmertapijt

Meer informatie
Marmertapijt

Marmertapijt

Meer informatie

Marmertapijt

Marmertapijt: een stoere woonbasic in natuurlijke tinten. 

Poxy marmertapijt is de nieuwste woonbasic die POXY heeft ontwikkeld. Dit vloertype bestaat uit vlakke, gepolijste marmersteentjes gevat in epoxyharsen. Poxy marmertapijt is verkrijgbaar in fraaie natuurlijke Toscaanse tinten: van mooie aardetinten tot zachte zandkleuren. Kleuren die een pure vertaalslag zijn van woeste bergketens naar het interieur. Een stoere, comfortabele basic, die het interieur een unieke uitstraling geeft. De eeuwenoude techniek van het Terrazzowerk ligt ten grondslag aan de bewerking van de Poxy marmertapijt. Karakteristiek, onverslijtbaar, waterdicht, onderhoudsarm en naadloos. De gladgepolijste marmersteentjes geven de Poxy marmervloer een subtiele, zachte glans.

Marmer heeft de eigenschap poreus, dus kwetsbaar, te zijn. POXY heeft dit ondervangen door de Poxy marmervloer af te lakken met een zijdeglans beschermingslaag. Het vergroot het gemak in onderhoud en het kan tegen een stootje. Door de subtiele glanslaag komen de natuurlijke, aardse kleuren van het marmer extra tot leven.

De marmersteentjes kunnen gecombineerd worden met andere materialen zoals gedoseerde toevoegingen van parelmoer, zilverglitter of grindkorrels.  Poxy marmertapijt geeft ruimte aan diverse woonstijlen: van landelijk, klassiek tot modern.

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap