Industrielook: productspecificatie

Samenstelling:

Vlakke, naadloze, zijdematte epoxygebonden vloerafwerking, bestaande uit zeer fijn zand/grindmateriaal voor ten minste 65% (0,4 – 0,8 mm). Eventuele toevoegingen van fijn grind 0,8 – 1-2 mm, parelmoer, grenette, artige en/of glitter.

Ondervloer:

De industrielookvloeren kunnen worden aangebracht op elke vormvaste ondervloer die vlak, droog, stof- en vetvrij wordt opgeleverd. Alvorens de Industrielookvloer aan te brengen, wordt voor optimale hechting een primerlaag op de ondervloer toegepast. Vervolgens wordt de vloer handmatig over de primerlaag uitgesmeerd in een van tevoren goed geventileerde en verwarmde ruimte (ten minste 18°C).

Oppervlaktebehandeling:

De industrielookvloer wordt na één dag drogen voorzien van een 2-laags epoxyverzegeling (eventueel anti-slip) zodat een waterdichte vloer ontstaat. De 2-laags epoxyverzegeling verhoogt het glanzende effect. Geschikt voor toepassing in keukens en natte ruimten. Enige streepvorming is inherent aan het product. De vloer kan ook worden voorzien van een eiglans mattering. Daardoor uitermate geschikt voor toepassing in representatieve ruimten, zoals in woonhuizen, en op projectbasis in winkels, kantoren en praktijkruimten.

Laagdikte:

± 5 mm.

Uitharding:

Beloopbaarheid : 24 uur na de laatste legdag

Belastbaarheid : 48 uur na de laatste legdag

Doorharding    :   7 dagen

Mechanische en oppervlakte eigenschappen:

Lichte tot zware loopbelasting. Lichte mechanische belasting. Slijtvast. Geschikt voor bureaurolstoelgebruik mits de wielen geschikt zijn voor harde vloerbedekkingen d.w.z. van kunststof zijn. Bij invallend strijklicht zijn lagen c.q. glooiingen zichtbaar, te vergelijken met glanzend linoleum in een lange gang. Een industrielook vloer is een kunststof vloerafwerking en derhalve niet krasvast.

Onderhoud:

Los stof en vuil stofzuigen. Kleverige en/of natte vervuiling dweilen c.q. reinigen met een vetvrij reinigingsmiddel (bijv. DnoPoxy kunststof vloerreiniging).

Op al onze leveringen en werken zijn onze algemene leverings- en verkoopvoorwaarden van toepassing gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.

Indien het legadres een nieuwbouwpand betreft, verzoeken wij u vriendelijk ons een routebeschrijving te doen toekomen.

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap