Industrielook

Industrielook

Meer informatie
Industrielook

Industrielook

Meer informatie

Industrielook

Industrielook van Poxy is een vloertype dat synoniem staat voor authentieke afwerking en onderscheidende structuur. Door de basissamenstelling van fijn zandachtig materiaal gebonden met epoxyharsen is de Poxy industrielook heel fijn van structuur en oogt daardoor strak en compact. Strakke vormgeving in vloerbedekking is het resultaat.

De Poxy industrielook is standaard leverbaar in alle effen, neutrale betonkleuren, de trend van dit moment. Maar ook in allerlei passievolle kleuren als blikvanger in je interieur, zoals vlammend rood, warm oranje en zonnig geel.

De Poxy industrielook is overal toepasbaar: van woon- tot slaapgedeelte, van keuken tot hal, zelfs in de badkamer. Met veel praktisch woongenot: volledig naadloos, uiterst slijtvast, waterdicht en zeer eenvoudig in onderhoud. 

De Poxy industrielook kan in het interieur goed gecombineerd worden met industriële elementen zoals fabriekslampen en koele stalen objecten. Strakke meubels accentueren de minimalistische look. Maar een mix van materialen, staal
of chroom in combinatie met doorleefd hout of antiek, geeft de ruimte spanning en creëert een hele persoonlijke sfeer. Vlakverdelingen in je vloer door smalle of brede aluminium profielen te verwerken in strakke banen of blokmotieven versterken nog meer de industriële uitstraling.

Een apart speels effect verkrijg je door toevoeging van goud-, zilverglitter, parelmoer of fijne witte dan wel gekleurde natuursteensnippers. Deze duurzame, eigentijdse en zeer exclusieve Poxy industrielook is dé trend voor het moderne interieur.

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap