Grindvloer

Grindvloer

Meer informatie
Grindvloer

Grindvloer

Meer informatie
Grindvloer

Grindvloer

Meer informatie

Grindvloeren

Grindvloeren: tijdloze vloerbedekking.

Grind is een natuurproduct. Het wordt in de rivier gladgeslepen en heeft geen scherpe randen. Dit fijne grind wordt ingekleurd en door toevoeging van een epoxyhars verwerkt tot een optisch egale, naadloze vloer. De naadloze Poxy grindvloer kan door het hele huis gelegd worden. Het gebruik van drempels is verleden tijd: een strakke, ruimtelijke Poxy grindvloer is het resultaat. 

De vormgevers van POXY ontwerpen regelmatig nieuwe kleurlijnen voor iedere interieurstijl: warme, ingetogen, op de natuur gebaseerde zandtinten voor een warm, klassiek interieur; zachte, romige pasteltinten voor een romantische sfeer; trendy grijs- en antraciettinten voor het moderne transparante interieur; en de glanzende metalliclijn zoals de zilver-, aluminium-, brons- en goudtinten voor een aparte sprankelende basis.

Wil je een originele Poxy grindvloer en ben je een beetje creatief, dan kun je jouw eigen Poxy grindvloer ontwerpen. De Poxy grindvloer geeft een maximale ontwerpvrijheid binnen je woonsfeer. Allerlei figuraties kun je toepassen: geometrische vormen die weer terugkeren in je meubels, vloeiende lijnen die ruimten met elkaar verbinden, bloemmotieven als speels effect, stripfiguren voor in de kinderkamer, sterretjes en maantjes in de Poxy grindvloer voor een rustgevend gevoel, het familiewapen in de hal, alles is mogelijk.

De grindvloeren van Poxy zijn gemakkelijk te onderhouden. Ingelopen vuil en modder, koffie-, wijn- en vetvlekken zijn eenvoudig te verwijderen. Ideaal voor iedereen die houdt van gemak.

POXY laat u graag kennismaken met de diverse grindvloeren:

Poxy naturel grindvloer
Riviergrind, het basismateriaal van de grindvloer, is door de sterke stroming in de rivier op natuurlijke wijze afgerond en bestaat uit gave, niet gebroken korrels, beige gemêleerd en ongeverfd. Wij leveren naturel grindvloeren in meerdere natuurtinten en in diverse korrelgroottes tot 8 mm. De Poxy naturel grindvloer is eventueel ook geschikt voor buitentoepassing.

Poxy naturel kwarts grindvloer
Kwarts, een bergkristal, komt uit het Eiffelgebergte en is iets harder en nog ronder dan riviergrind. Het naturel basismateriaal is egaler van kleur en leverbaar in één tint en één korrelgrootte, namelijk 2-3 mm.

Poxy gekleurde grindvloer
Het naturel grind wordt op epoxyharsbasis ingekleurd in vele standaardkleuren. Om elke korrel komt tijdens het leggen een filmlaagje epoxyhars zodat de kleur van uw vloer optimaal wordt beschermd.

Poxy gekleurde kwarts grindvloer
Ook het naturel kwarts wordt op epoxyharsbasis ingekleurd. Omdat kwarts egaler van tint is, onstaat er een minder gemêleerde eindkleur. Dit materiaal ziet er door de rondere korrels ook gladder en compacter uit. 

Poxy speciale mixen
Onze kleurenexperts hebben door menging van divere kleuren en steensoorten prachtige combinaties samengesteld die uiteraard alleen bij DnoPoxy verkrijgbaar zijn.

Ook voor u staan onze adviseurs klaar om een kleurmix samen te stellen die zorgt voor een persoonlijke, exclusieve Poxy vloer op maat. Leverbaar in 1001 kleuren.

De bovengenoemde korrelmaterialen zijn geschikt voor zowel particuliere als bedrijfsmatige toepassingen.

 

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap