Gietvloeren

Gietvloeren

Meer informatie
Gietvloeren

Gietvloeren

Meer informatie

Gietvloeren

Gietvloeren: eigenzinnigheid in vloerbedekking.

Een trendy maar zeer eigenzinnig vloertype is de Poxy gietvloer. Deze decoratieve kunststof Poxy gietvloer kan in een opvallende glanzende setting worden aangebracht, maar ook als gematteerde strakke basicvloer.

De Poxy gietvloer is een combinatie van kunststofharsen met een kleurpigmenten en vulmiddelen. Dit materiaal bezit de eigenschap om tot een vlakke vloer te vloeien. Deze strak vloeiende vloer kun je enkel toepassen op een ondervloer die vormvast, zeer vlak, glad en droog is, anders blijf je oneffenheden zien.

Door de unieke vloei-eigenschappen van de Poxy gietvloer kun je verschillende kleuren in elkaar aanbrengen. In volledige vrijheid kun je spelen met materie en kleur, een zeer verrassend en kleurrijk vloerontwerp is het resultaat.

Je kunt ook kiezen voor een strakke Poxy gietvloer in één kleur als neutrale basis in je interieur. De Poxy gietvloer kun je een speels effect meegeven door de toplaag in te strooien met zwarte, witte of gekleurde flakes, afgewerkt met een mattering als beschermingslaag.

Naast de bijzondere esthetische kwaliteiten zijn vaak de praktische kanten van de Poxy gietvloer doorslaggevend. De Poxy gietvloeren zijn volledig naadloos en strak, uiterst slijtvast, waterdicht en zeer eenvoudig in onderhoud.

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap