Coatingvloeren

Coatingvloeren van POXY zijn zeer geschikt voor toepassing in ruimten met een licht mechanische belasting, waar de vloeren stofvrij en hygiënisch moeten zijn. Ideaal voor archief-, opslag- en technische ruimten, bedrijfshallen en kleedruimten

Productomschrijving
De Poxy vloercoating is vloeistofdicht, egaal en redelijk slijtvast. Het is een 2-laags systeem vloerafwerking op basis van tweecomponenten epoxyhars. De dikte varieert van 0,3 tot 0,9 mm.  De Poxy vloercoating is leverbaar in een 10-tal kleuren. Desgewenst zijn diverse RAL-kleuren op aanvraag leverbaar. De levensduur bedraagt gemiddeld 3-5 jaar.

Ondervloer
Een Poxy vloercoating wordt altijd aangebracht op een ondervloer die vlak, vormvast, schoon en vochtvrij is en minimaal 28 dagen oud. Eventuele scheuren in de betonvloer dienen vooraf met kunstharsmortel opgevuld te worden. Oneffenheden in de ondervloer blijven altijd zichtbaar.

Verwerking
Voor een optimale hechting brengen wij op de ondervloer eerst een primerlaag aan van tweecomponenten epoxyhars. Daarna wordt de vloer aangebracht met één of twee lagen tweecomponenten epoxycoating. Poxy vloercoating wordt met kwast of roller gelijkmatig aangebracht.  Iedere behandeling heeft een droogtijd van ca. 24 uur.

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © Applicatietechniek van der Wal B.V. - 2018 - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Privacyverklaring

Sitemap